Άνω Λιόσια: Καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση από διευθυντή σε λύκειο

Άνω Λιόσια: Καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση από διευθυντή σε λύκειο
Σχολείο - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Η μαθήτρια της Β΄ τάξης Λυκείου των Άνω Λιοσίων με τη μητέρα της υπέβαλαν μήνυση η οποία τελεί υπό διερεύνηση. Ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να έχει υποβάλλει και την παραίτησή του μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας.

Ανάστατοι είναι καθηγητές, γονείς και μαθητές σε Λύκειο των Άνω Λιοσίων, ύστερα από καταγγελία και μήνυση μαθήτριας της Β΄ τάξης του λυκείου, που κατηγορεί καθηγητή του σχολείου και μάλιστα το διευθυντή, για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της.

Σύμφωνα με την καταγγελία αφορά περιστατικά που έχουν γίνει όχι στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά σε προγενέστερο χρόνο, όπου ο διευθυντής φέρεται με διάφορες αφορμές να την άγγιζε με απρεπή τρόπο και να έφτασε και στο σημείο να της στείλει μηνύματα στο κινητό της για να βρεθούν.

Στο σχολείο έχει προκληθεί μεγάλη αναταραχή που οδήγησε τους συμμαθητές της στην απόφαση να προχωρήσουν σε κατάληψη. Για την καταγγελία βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και αναμένεται να σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής φέρεται να έχει υποβάλλει και την παραίτησή του από την θέση του μετά την αποκάλυψη αυτής της καταγγελίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα