Απανωτές ληστείες τα ξημερώματα στην Αττική

Απανωτές ληστείες τα ξημερώματα στην Αττική
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Ληστείες σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε περίπτερο στην Καλλιθέα, σε πρατήριο καυσίμων στην Γλυφάδα και μία απόπειρα ληστείας με τραυματισμό του φύλακα από αντικείμενο σε εταιρεία εμπορίας κρεάτων, στο Μενίδι

Απανωτές ληστείες και μία απόπειρα σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε διαφορετικές περιοχές στην Αττική.

Λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα ένας άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απείλησε με όπλο τον υπάλληλο σε περίπτερο επί της Λ. Θησέως 316, στη Καλλιθέα και αφού αφαίρεσε όσα χρήματα είχε το ταμείο, τράπηκε σε φυγή.

Ένα τέταρτο μετά τη μία τα ξημερώματα και πάλι ένας δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και υπό την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων, επί της Λ. Ποσειδώνος 36, στη Γλυφάδα και αφού αφαίρεσε τις εισπράξεις από το ταμείο, κατάφερε να διαφύγει.

Περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα, στο Μενίδι αυτή την φορά, πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν, κρατώντας όπλα, στο προαύλιο εταιρείας εμπορίας κρεάτων, επί της οδού Ορτανσίας 25 και τραυμάτισαν τον φύλακα, χτυπώντας τον με ένα αντικείμενο, όμως στη συνέχεια εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή.

Για όλες τις περιπτώσεις ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία, δίχως να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα