Ασπρόπυργος: Μαφιόζικο χτύπημα με βόμβα στο αυτοκίνητο σεσημασμένου κακοποιού

Ασπρόπυργος: Μαφιόζικο χτύπημα με βόμβα στο αυτοκίνητο σεσημασμένου κακοποιού
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο 38χρονου που έχει απασχολήσει για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκβιασμούς, ναρκωτικά και διακίνηση μεταναστών πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο. Προκλήθηκαν ζημιές σε τζαμαρίες και παράθυρα.

Στόχος μαφιόζικου χτυπήματος έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/04) ένας 38χρονος ομογενής με καταγωγή από Ρωσία, όπου άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν βόμβα αποτελούμενη από δυναμίτιδα στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του, επί της Λ. ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο.

Από την έκρηξη το αυτοκίνητό του διαλύθηκε και σχηματίστηκε ένας μικρός κρατήρας στο σημείο, ενώ προκλήθηκαν φθορές και σε τζαμαρίες και παράθυρα παρακείμενων οικιών στη γειτονιά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τυχόν τραυματισμοί. Το χτύπημα δείχνει να έγινε ενδεχομένως ως προειδοποίηση από τυχόν αντιπάλους του 38χρονου.

Ο ίδιος είναι σεσημασμένος και θεωρείται πολύ σκληρός κακοποιός. Είναι πολύ γνωστός στις Αρχές και της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Αποφυλακίστηκε το 2019 μετά από καταδίκη του για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός Γεωργιανού το 2015, ενώ έχει απασχολήσει επίσης, για υποθέσεις εκβιασμών, διακίνηση ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση μεταναστών.

Την έρευνα για την επίθεση σε βάρος του την έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα