Διάρρηξη σε βίλα στη Φιλοθέη – Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ

Διάρρηξη σε βίλα στη Φιλοθέη – Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ
Περιπολικό της αστυνομίας. Φωτό αρχείου InTime

Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας 77χρονος σε πολυτελή οικία στη Φιλοθέη. Οι διαρρήκτες εισήλθαν, σπάζοντας διπλό τζάμι παραθύρου της εσωτερικής πισίνας της μονοκατοικίας.

Στόχος διάρρηξης έγινε η πολυτελής οικία ενός 77χρονου επί της οδού Μαυρομιχάλη, στην Φιλοθέη με τεράστια λεία για τους άγνωστους δράστες.

Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες εισήλθαν, σπάζοντας διπλό τζάμι παραθύρου της εσωτερικής πισίνας της μονοκατοικίας και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο στον 2ο όροφο, το χρηματικό ποσό των 85.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής εκτιμώμενης αξίας από το θύμα, περίπου 800.000 ευρώ.

Η οικία διέθετε πλήθος από κάμερες ασφαλείας για τις οποίες υπήρχε καταγραφικό στο υπόγειο γκαράζ και κλειδωμένο μέσα σε μεταλλικό κουτί που ήταν βιδωμένο στον τοίχο.

Οι δράστες που φαίνεται να γνώριζαν πώς να κινηθούν στην πολυτελή οικία, εντόπισαν το συγκεκριμένο κουτί, το παραβίασαν και αφαίρεσαν το καταγραφικό μηχάνημα.

Προτού εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού, είχαν αποπειραθεί ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το παράθυρο της κουζίνας στον 1ο όροφο και την πόρτα του κήπου, σπάζοντας το τζάμι. Σημειώνεται ότι η βίλα διαθέτει συναγερμό πλην όμως δεν ήταν ενεργοποιημένος. Έρευνα για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα