Δίκη Χρυσής Αυγής: Βίντεο από τα επεισόδια μέσα στην αίθουσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Βίντεο από τα επεισόδια μέσα στην αίθουσα

Η στιγμή της έντασης στην αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Πανδαιμόνιο, μετά την προσπάθεια κρατούμενων για τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς να εισβάλλουν. Δείτε το βίντεο

Ένταση σημειώθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής όταν εισήλθε στην αίθουσα ομάδα ατόμων, παράγοντες και κρατούμενοι των "Πυρήνων",  φωνάζοντας "φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες".

Κάποιοι από αυτούς που μετάγονταν στη διπλανή αίθουσα, άνοιξαν την πλαϊνή πόρτα του δικαστηρίου της Χρυσής Αυγής και χωρίς να προλάβουν να τους σταματήσουν οι αστυνομικοί, εκσφενδόνιζαν μπουκάλια τα οποία έπεφταν σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που κάθονταν στο σημείο εκείνο.

Χρειάστηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να τους σταματήσουν, ενώ ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να δηλώνουν ότι δεν μπορούν να παραστούν, τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να καλούν το δικαστήριο να αναλάβει τις ευθύνες του και παράγοντες της δίκης να φωνάζουν: "ντροπή δολοφόνοι, θα μας σκοτώσουν όλους".

Μάλιστα στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το χάος που επικράτησε στην αίθουσα ενώ, στο 0:04 διακρίνεται ο πατέρας του Παύλου Φύσσα ο οποίος πάει προς τους συνηγόρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παύλος Φύσσας, Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network