Δις ισόβια στους 4 Γεωργιανούς για την άγρια δολοφονία 67χρονης στα Ιωάννινα

Δις ισόβια στους 4 Γεωργιανούς για την άγρια δολοφονία 67χρονης στα Ιωάννινα

Ποινή δύο φορές ισόβια επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας, στους τέσσερις από τους πέντε κατηγορουμένους Γεωργιανούς για την άγρια δολοφονία της 67χρονης το 2012

Ποινή δύο φορές ισόβια επέβαλε αργά χθες βράδυ, το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας, στους τέσσερις από τους πέντε κατηγορουμένους Γεωργιανούς για την άγρια δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων τον Μάιο του 2012.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, οι τέσσερις Γεωργιανοί, είχαν άμεση συμμετοχή στη δολοφονία και τη ληστεία της άτυχης 67χρονης. Το πέμπτο μέλος της ομάδας των κατηγορουμένων, μία γυναίκα, τιμωρήθηκε σε ισόβια κάθειρξη συν ακόμη 13 χρόνια, για τα αδικήματα της συμμετοχής στη δολοφονία και τη ληστεία. Σε όλους τους καταδικασθέντες, προστέθηκε ένας χρόνος για τη σύσταση συμμορίας.

Το έγκλημα είχε γίνει τον Μάιο του 2012. Η άτυχη γυναίκα, που νοίκιαζε το διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους της για να το δουν. Οι δράστες την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και τη φίμωσαν με μονωτική ταινία. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστες ήταν μία πολυμελής σπείρα αλλοδαπών από την Γεωργία.

Πηγή φωτογραφίας epiruspost.gr

SHARE:

24Media Network