Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: “Πέταξε το αγγελάκι μου στα σκουπίδια…”

Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: “Πέταξε το αγγελάκι μου στα σκουπίδια…”
Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός οδηγείται στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας Eurokinissi

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Στέλλας από τον πατέρα της, ο οποίος πέταξε τη σωρό σε κάδο απορριμάτων.

Για δεύτερη φορά αναβιώνει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης η τραγική δολοφονία της 6χρονης Στέλλας από το χέρι του ίδιου της του πατέρα. Το κορίτσι είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο απορριμάτων στην Αγία Βαρβάρα τον Απρίλιο του 2017, με τον πατέρα της εν τω μεταξύ να καταγγέλλει απαγωγή.

«Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά; Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί; Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριμματοφόρο που θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια, το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια…», αναρωτήθηκε καταθέτοντας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η μητέρα του παιδιού και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό το γιατί μας τρώει. Εκείνος μου είπε ότι έγινε κατά λάθος γιατί έκλαιγε η μικρή και για να μην ξυπνήσει ο αδελφός της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Εάν ήθελε να την κάνει μόνο να σωπάσει γιατί της έκλεισε και τη μύτη; Αν έγινε κατά λάθος να το δεχτώ, αλλά γιατί τόσα ψέματα, γιατί δεν πήρε το ΕΚΑΒ αλλά πήγε και την πέταξε στον κάδο».

Ιδιαίτερα έντονη ήταν και η κατάθεση του αστυνομικού της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών που ερεύνησε την υπόθεση: «Μαζί με τη φωτιά στο Μάτι είναι η υπόθεση που με στοιχειώνει. Μου έχει μείνει η εικόνα την στιγμή που βγάζουνε τη Στέλλα από τον κάδο, σαν να κοιμάται. Όχι, δεν του άξιζε του παιδιού να πεταχτεί στον κάδο» είπε προσθέτοντας ότι η συμπεριφορά του κατηγορουμένου μετά το έγκλημα δείχνει ότι είχε κάνει προεργασία. Όπως εξήγησε: «το γεγονός ότι μέσα στη σακούλα είχε βάλει το πτώμα και από πάνω άλλες σακούλες και μετά κουβέρτα για να το καλύψει, το γεγονός ότι είχε αφαιρέσει τα κοσμήματα από το σπίτι για να δείχνει ληστεία, το κουκλάκι του παιδιού που είχε πετάξει σε άλλο κάδο, όλα αυτά δείχνουν ότι είχε γίνει προεργασία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα