Είχαν ρημάξει στις κλοπές τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Είχαν ρημάξει στις κλοπές τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στα νότια προάστια
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο Γεωργιανοί οι οποίοι διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στα Νότια προάστια. Εξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις κλοπών και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων και διαρρηκτικών εργαλείων.

Συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 32 και 33 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει τρία αυτοκίνητα, στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι δράστες, από τριμήνου και πλέον, εντόπιζαν σταθμευμένα οχήματα στα Νότια προάστια και σπάζοντας τους υαλοπίνακες των παραθύρων τους, αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, αποσκευές, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από τις έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων (γυαλιά ηλίου, ρολόγια χειρός, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφική μηχανή καθώς και άλλα αντικείμενα) και διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 26 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα στη Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα