Εξιχνιάστηκαν πέντε ληστείες και μία διάρρηξη από οικία στα Νότια Προάστια

Εξιχνιάστηκαν πέντε ληστείες και μία διάρρηξη από οικία στα Νότια Προάστια
Περιπολικό της Αστυνομίας ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Γλυφάδα λίγο μετά την τέλεση δύο διαδοχικών ληστειών σε περίπτερα στις περιοχές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης εξιχνιάστηκαν πέντε ληστείες και διάρρηξη-κλοπή από οικία στα Νότια Προάστια Αττικής. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 39χρονος ημεδαπός.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο κατηγορούμενος προσέγγιζε νυχτερινές ή πρώτες πρωινές ώρες περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απειλώντας τους υπάλληλους, τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Εξιχνιάστηκαν πέντε ληστείες σε περίπτερα στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γλυφάδα, στη μία από τις οποίες ο κατηγορούμενος έφερε κατσαβίδι.

Επιπρόσθετα εξιχνιάστηκε και διάρρηξη-κλοπή από οικία στη Γλυφάδα από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, λίγο μετά την τέλεση δύο διαδοχικών ληστειών σε περίπτερα στις περιοχές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Ληστείες κατ’ εξακολούθηση, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα