Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο της Αθήνας – Του επιτέθηκαν με χατζάρες

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο της Αθήνας – Του επιτέθηκαν με χατζάρες
ΔΙΑΣ Eurokinissi

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε αλλοδαπών, από τους οποίους οι τρεις συνελήφθησαν. Κατά τις έρευνες συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός για απείθεια

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες Πέμπτη 8 Ιουνίου, σε περιοχές της Αττικής, τρεις αλλοδαποί (ένας Αφγανός και δύο Πακιστανοί) για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος Αφγανού, που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της προηγούμενης Παρασκευής, έξω από την οικία του στην Αθήνα.

Σε βάρος τους καθώς και σε βάρος ακόμη δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Για την υπόθεση προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη τριών δραστών της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι ανωτέρω απογευματινές ώρες της 02-06-2023, κρατώντας μαχαίρια και σπαθιά, επιτέθηκαν στον αλλοδαπό προκαλώντας σε αυτόν τραύματα στο κεφάλι, τη μέση, τους μηρούς και στη λεκάνη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες καθώς και από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια, μεταλλική λαβή μαχαιριού, μεταλλική λίμα, μαύρη θήκη μαχαιριού και υφασμάτινο περίβλημα μαχαιριού, 7 κινητά τηλέφωνα, 920 ευρώ καθώς και αποφυλακιστήριο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη για απείθεια ακόμη ένας αλλοδαπός, ο οποίος προσπάθησε να απομακρυνθεί από οικία όπου βρισκόταν μαζί με δύο από τους συλληφθέντες, οι οποίοι επίσης προσπάθησαν να διαφύγουν, με αρνητικό ωστόσο αποτέλεσμα καθώς ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα