Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ στο Κάστρο Ηλείας

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου Έλληνα που είναι προσωρινά κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα και ενός ακόμη αλλοδαπού συνεργού του

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ, που είχε διαπραχθεί πέρυσι, τον Απρίλιο, στο Κάστρο Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 34χρονου Έλληνα και ενός 42χρονου Αλβανού, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

ADVERTISING

Ειδικότερα, στις 6 Απριλίου 2017 τα ξημερώματα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμη συνεργούς του, εισήλθαν στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Κάστρου του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, όπου χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και συσκευή οξυγονοκόλλησης, παραβίασαν την πίσω πλευρά ΑΤΜ και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 42.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο ερευνών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ταυτοποιήσαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών και συγκεκριμένα του 34χρονου Έλληνα και του 42χρονου αλλοδαπού συνεργού του.

Σημειώνεται ότι, ο 34χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και είναι προσωρινά κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

SHARE:

24Media Network