Εξιχνιάστηκε πλήθος διαρρήξεων οχημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς

Εξιχνιάστηκε πλήθος διαρρήξεων οχημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς
Αυτοκίνητα iStock

Οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2021 – Μαρτίου 2022, προέβησαν σε 19 περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα, έξω από καφετέριες και μπαρ

Εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς πλήθος περιπτώσεων διαρρήξεων οχημάτων που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς, κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2021 – Μαρτίου 2022.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Ρομά, ηλικίας 39 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, ενεργώντας με έτερο συνεργό, μετέβαιναν με τη χρήση μισθωμένων οχημάτων που ενάλλασσαν συχνά, σε πολυσύχναστους υπαίθριους χώρους στάθμευσης καταστημάτων (καφέ – μπαρ) ή πλησίον αυτών, στην περιοχή της Καλαμαριάς και προέβαιναν σε διαρρήξεις οχημάτων, κυρίως πολυτελών.

Συγκεκριμένα, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα προέβησαν σε 19 περιπτώσεις κλοπών (15 τετελεσμένες και 4 σε απόπειρα), αφαιρώντας μεταξύ άλλων, το συνολικό χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ και 9 ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές παλάμης και κινητά τηλέφωνα). Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα