Φόνος 6χρονης: Απολογείται ο παιδοκτόνος

Φόνος 6χρονης: Απολογείται ο παιδοκτόνος
Πώς και γιατί "έσπασαν" τα ισόβια για τον πατέρα της 6χρονης Στέλλας Eurokinissi

Λίγα λεπτά μετά τις 12 μ.μ, έφτασε στα ανακριτικά γραφεία συνοδευόμενος από αστυνομικούς. Έντονες αποδοκιμασίες έξω από τον ανακριτή

Με απλούς πολίτες να καταφέρονται λεκτικά εναντίον του, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός που σκότωσε την κόρη του Στέλα και στη συνέχεια πέταξε τηναωρό της σε κάδο απορριμάτων, πέρασε πριν από λίγο την πύλη του κτιρίου 6 όπου βρίσκεται το γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο κατ’ ομολογία παιδοκτόνος συνοδεία αστυνομικής δύναμης μπήκε στο ανακριτρικό γραφείο για να απολογηθεί, ενώ ο κόσμος τον έβριζα. “Σατανά, καθίκι, ντροπή σου” ήταν μόνο μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν στον προαύλιο χώρο.

Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς, αντιμέτωπος με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και με το πλημμέλημα της περιύβρισης νεκρού, ύστερα από την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας.

Ο ίδιος έχει υποστηρίξει στις αστυνομικές αρχές ότι από τις φωνές και τα κλάματα της μικρής, η οποία δεν επιθυμούσε να κάνει μπάνιο, οδηγήθηκε στο να τη σφίξει στο στήθος του με αποτέλεσμα το κορίτσι να πεθάνει. Στη συνέχεια, όπως κατέθεσε, μετέφερε σε τρεις μεγάλες σακούλες το παιδί και το πέταξε σε κάδο απορριμάτων. Μάλιστα, μίλησε για “κακιά στιγμή” υποστηρίζοντας πως το φονικό έγινε “κατά λάθος”.

Σήμερα πάντως, αναμένεται να επαναφέρει το ζήτημα της ψυχικής του κατάστασης, καθώς ισχυρίζεται ότι έπασχε από κατάθλιψη λόγω των προβλημάτων υγείας της μικρής Στέλλας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για να την αντιμετωπίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο υπερασπιστικός ισχυρισμός ήδη αντικρούεται από τη μητέρα του παιδιού, η οποία την τραγική ημέρα βρισκόταν στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μία επέμβαση. Σύμφωνα με το δικηγόρο της, έχει ήδη ζητήσει την τιμωρία του παιδοκτόνου και πως η ίδια βρίσκεται σε διαταραχή από το στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα