Γρονθοκόπησε και στραγγάλισε την μητέρα του με μία δερμάτινη ζώνη

Γρονθοκόπησε και στραγγάλισε την μητέρα του με μία δερμάτινη ζώνη
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ο δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ύστερα από λογομαχία με την μητέρα του την χτύπησε και την στραγγάλισε. Την ανακάλυψε νεκρή ο σύζυγός της όταν γύρισε σπίτι. Συνελήφθη ο 48χρονος γιος και δράστης της ανθρωποκτονίας.

Συνελήφθη έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας 48χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για ανθρωποκτονία σε βάρος της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της Πυλαίας, ο συλληφθείς έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε με την 71χρονη μητέρα του, την τραυμάτισε θανάσιμα κατά τη διάρκεια πάλης εντός της οικίας τους.

Το πτώμα της 71χρονης έφερε έντονα ίχνη πάλης στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ διαπιστώθηκε να έχει περιτυλιγμένη ζώνη στο λαιμό, με την οποία και την στραγγάλισε ο γιος της. Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφιση του χώρου.

Το θύμα εντόπισε ο σύζυγός της όταν γύρισε το μεσημέρι στο σπίτι τους και κάλεσε τις Αρχές. Λίγο αργότερα, ο δράστης εντοπίστηκε να περιφέρεται ευρισκόμενος σε αφασία και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα