Καταδίωξη και συλλήψεις μετά από διάρρηξη σε αυτοκίνητο στο Καματερό

Καταδίωξη και συλλήψεις μετά από διάρρηξη σε αυτοκίνητο στο Καματερό
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ (φωτογραφία αρχείου) Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη διαρρήκτη αυτοκινήτου. Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη δύο συνεργοί του

Με περιπετειώδη τρόπο έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας δύο από τους τρεις δράστες κλοπήςδιάρρηξης αργά το βράδυ στην Δυτική Αττική.

Αρχικά, οι δράστες διέρρηξαν ένα σταθμευμένο SMART ιδιοκτησίας ενός 22χρονου, στην περιοχή του Καματερού και αφού αφαίρεσαν το ηχοσύστημα, διέφυγαν από το σημείο με ένα λευκό OPEL.

Το θύμα κάλεσε την Αστυνομία και μετά από αναζητήσεις της ΟΠΚΕ εντοπίστηκε το όχημα διαφυγής τους να κινείται στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα ενός του καταυλισμού των Ρομά και διέφυγαν τρέχοντας.

Από την πεζή καταδίωξη που ακολούθησε ακινητοποιήθηκε αρχικά και συνελήφθη ένας 25χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν και καταδικαστικές αποφάσεις για ληστεία, όπλα και εκρηκτικά.

Στην περιοχή της Φυλής εντοπίστηκε αργότερα και ο δεύτερος δράστης 43 ετών, οδηγώντας άλλο όχημα μαζί με ένα ακόμη άτομο. Στην θέα των αστυνομικών έστρεψε κάθετα το αυτοκίνητο στον δρόμο, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να διαφύγει πεζός και απέτρεψε την σύλληψή του, ενώ εκείνος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και του τρίτου δράστη και για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παράνομες πράξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα