Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για την υπόθεση εξαφάνισης της Άννυ

Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για την υπόθεση εξαφάνισης της Άννυ
Eurokinissi

Σε αναμονή ανάλυσης ευρημάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και αξιολόγησης ορισμένων τελευταίων καταθέσεων βρίσκεται το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα. Πότε αναμένονται εξελίξεις

Σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο έχουν περιέλθει οι έρευνες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα. Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, ειδικά σήμερα και αύριο αναμένονται κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με ευρήματα που έχουν συλλέξει οι Αρχές και αυτό το 48ωρο θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ανάλυση και την αξιοποίηση κάποιων τελευταίων καταθέσεων που έχουν πάρει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Ενδεχομένως λοιπόν να υπάρξουν εξελίξεις, από την ερχόμενη Δευτέρα σε σχέση με την υπόθεση αυτή, που για την Αστυνομία, ο άνθρωπος «κλειδί» θεωρείται ο 27χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, ο οποίος φέρεται να είναι και ο τελευταίος που είχε υπό την επίβλεψή του το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι τόσο η μητέρα του παιδιού όσο και ο πατέρας, παραμένουν ακόμα μη συνεργάσιμοι με τις Αρχές. Σε ότι αφορά την φωτογραφία που τράβηξε μία πολίτης στη Νίκαια και πήγε στην Ασφάλεια και στην οποία φαίνεται μέσα σε ένα ταξί ένα κοριτσάκι που δήθεν έμοιαζε στην Άννυ, από χθες τονίζουν οι Αρχές ότι δεν αναγνώρισε ως κόρη της η 25χρονη Δημητρήνα Μπορίσοβα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό του ταξί, και στη συνέχεια την μητέρα του παιδιού που φαίνεται στην φωτογραφία και το ίδιο το παιδί, που καμία σχέση δεν έχουν με την υπόθεση.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των γονέων ενδεχομένως να φωτίσει περισσότερο την έρευνα των Αρχών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί τυχόν αίμα του παιδιού σε αντικείμενα της οικείας του πατέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα