Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης

Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Ευαγγελισμού, ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του και ζήτησε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Ευαγγελισμού, ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του και ζήτησε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα-Ήδη έχουν γίνει έξι προσαγωγές υπόπτων και γίνονται κατ’ οίκον έρευνες - Οι προσαχθέντες φέρεται να ανήκουν στην ακροδεξιά ομάδα Combat 18 Hellas

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής από τα ξημερώματα σε Αττική και επαρχία. Η αστυνομική επιχείρηση αφορά σε προσπάθεια εξάρθρωσης ακροδεξιάς οργάνωσης.

Ήδη η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή έξι υπόπτων και γίνονται κατ’ οίκον έρευνες.

Εξετάζεται η συμμετοχή των προσαχθέντων σε τρομοκρατική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς. Όπως φαίνεται, οι προσαχθέντες φέρονται να ανήκουν στη νεοναζιστική ομάδα Combat 18 Hellas.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τόσκας: Υπήρξε αδράνεια από την Αστυνομία - Συλλήψεις για τη 'Φαβέλα'

Επίθεση χρυσαυγιτών στη Φαβέλα: Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα

Συλλήψεις ακροδεξιών για εμπρηστική επίθεση στον Πειραιά

ADVERTISING

SHARE: