Μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ με στόχο τις κασετίνες με τα χρήματα

Κατεστραμμένο ATM - Φωτογραφία αρχείου
Κατεστραμμένο ATM - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Απανωτά χτυπήματα σε ΑΤΜ σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε σουπερμάρκετ στο Πόρτο Ράφτη και σε υποκατάστημα τράπεζας στο Γαλάτσι

Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα σε ΑΤΜ με στόχο τα μετρητά από τις κασετίνες. Περίπου 10 λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα σημειώθηκε το πρώτο χτύπημα σε σουπερμάρκετ στο Πόρτο Ράφτη, στη συμβολή της Λ. Πόρτο Ράφτη με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε δύο ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένα στην πρόσοψη του σουπερμάρκετ. Εξερράγη μόνο ο ένας και οι δράστες κατάφεραν να πάρουν τα μετρητά από τις κασετίνες και να διαφύγουν με την πολύτιμη λεία τους, αφήνοντας πίσω τους εκτεταμένες φθορές στο ΑΤΜ και στην πρόσοψη της επιχείρησης.

Περίπου μία ώρα μετά, σημειώθηκε και νέο χτύπημα, αυτή την φορά σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο έξω από υποκατάστημα τράπεζας, στη συμβολή των οδών Ιωάννη Φωκά και Έρσης, στο Γαλάτσι.

Από την έκρηξη το ΑΤΜ διαλύθηκε όπως και οι τζαμαρίες της τράπεζας, ενώ υπέστησαν φθορές και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Η έκρηξη που προκάλεσαν οι άγνωστοι δράστες ήταν τόσο ισχυρή που διέλυσαν εντελώς τις κασετίνες και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν τα μετρητά και διέφυγαν από το σημείο άπραγοι.

Από την Αστυνομία ακολούθησαν αναζητήσεις και για τις δύο περιπτώσεις, δίχως όμως να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός των δραστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: