Οι κάμερες ασφαλείας είδαν τον δράστη του μετρό

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ  (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι έδειξε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό στο σταθμό Αιγάλεω. Καρέ καρέ οι κινήσεις του αδίστακτου βομβιστή

Διαφωτιστικό φέρεται να είναι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο σταθμό του μετρό Αιγάλεω, καθώς φαίνεται ότι έχει καταγραφεί ο δράστης της απόπειρας εμπρησμού του συρμού το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", πρόκειται για ένα νεαρό που μπήκε στο σταθμό Σύνταγμα και αποβιβάστηκε στον τερματικό σταθμό Αιγάλεω.

Πριν εξέλθει του βαγονιού, έβγαλε από το σακίδιο που είχε στην πλάτη την πράσινη χάρτινη σακούλα, που περιείχε τον εμπρηστικό μηχανισμό.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επικαλείται μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο νεαρός έβγαλε την πράσινη σακούλα, από το σακίδιό του, λίγο πριν ο συρμός σταματήσει στο σταθμό Αιγάλεω. Εκτιμάται ότι ενεργοποίησε τον εμπρηστικό μηχανισμό φεύγοντας. Ο μηχανισμός ωστόσο όμως, λόγω τεχνικού λάθους και λάθος συνδεσμολογίας, δεν ανεφλέγη.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι οι δράστες δεν ήθελαν θύματα και ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε ρυθμιστεί για το χρονικό διάστημα που ο συρμός παραμένει στο σταθμό Αιγάλεω - με κλειστές πόρτες - πριν ξεκινήσει εκ νέου για το αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι την Καθαρά Δευτέρα η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Αντάρτικο Πόλεων" ανέλαβε με τηλεφωνήματα την ευθύνη της αποτυχημένης επίθεσης, ωστόσο η Αντιτρομοκρατική αναζητά τους δράστες σε "παλιούς φακέλους".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το "Αντάρτικο Πόλεων" πίσω από τη βόμβα στο Μετρό

Ενεργοποιημένη η βόμβα στο μετρό Αιγάλεω

Βόμβα σε βαγόνι του μετρό στο Αιγάλεω

SHARE:

24Media Network