Σαντορίνη: 15χρονος είχε βαλίτσα γεμάτη μπαλτάδες και μαχαίρια

Σαντορίνη: 15χρονος είχε βαλίτσα γεμάτη μπαλτάδες και μαχαίρια

Η οικογένεια το έμενε μαζί με άτομα που κατείχαν ναρκωτικά και με άτομο που είχε καταδικασθεί για βιασμό στη Σαντορίνη και τον αναζητούσαν οι Αρχές.

Συνελήφθησαν στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 8 αλλοδαποί ηλικίας από 15 έως 45 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, οπλοκατοχής, παράνομης διαμονής, εκκρεμούς καταδικαστικής απόφασης και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν 28χρονο αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων για την πρόληψη και την καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών στο νησί.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε χώρους οικήματος όπου διέμεναν αλλοδαποί και διαπιστώθηκε ότι τρεις κατείχαν ναρκωτικές ουσίες (δύο Αιγύπτιοι και ένας Βούλγαρος), δυο Αιγύπτιοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και ένας 15χρονος Βούλγαρος που ζούσε στο ίδιο κοινόβιο με τους γονείς του, κατείχε πλήθος από μαχαίρια, μπαλτάδες και κλομπς.

Πρόσθετα, σε βάρος ενός 45χρονου Βούλγαρου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σύρου με ποινή φυλάκισης 4 ετών 11 μηνών και 27 ημερών για βιασμό, τον οποίο είχε διαπράξει το 2011 στη Σαντορίνη.

Κατασχέθηκαν, κάνναβη ακατέργαστη βάρους 9,4 γραμμαρίων, 4 μαχαίρια, δύο ζεύγη κλομπς, δύο λάμες μαχαιριών, σπαθί, ένας σουγιάς και ένας μπαλτάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα