Στο Facebook ομολόγησε το φόνο ο σατανιστής της Γλυφάδας. Ο συνομιλητής του τον κατέδωσε

Στο Facebook ομολόγησε το φόνο ο σατανιστής της Γλυφάδας. Ο συνομιλητής του τον κατέδωσε

Νέα δεδομένα στη συγκλονιστική υπόθεση με τον σατανιστή της Γλυφάδας. Θα υποστηρίξει ότι έφτασε στο φόνο μετά από παραισθήσεις που είχε με δαιμόνια, τα οποία περιγράφει σαν μαύρες σκιές που τον καταδιώκουν και τον προέτρεψαν να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα.

Μετά από εισαγγελική παραγγελία δίνονται στη δημοσιότητα  τα στοιχεία του 22χρονου σατανιστή της Γλυφάδας, που θυσίασε στον Εωσφόρο, την 40χρονη άστεγη ανήμερα του Πάσχα.

Η αστυνομία ζήτησε τη σχετική παραγγελία, προκείμενου να συγκεντρώσει μαρτυρίες αν υπάρχουν και για άλλη εγκληματική δράση του 22χρονου Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Ο ίδιος παραμένει στο κελί του, και   συνομίλησε με τον δικηγόρο του Φαήλο Κρανιδιώτη  για να  προετοιμάσει την απολογία του, καθώς την Πέμπτη (19/06) θα βρεθεί ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή .

Σύμφωνα με πληροφορίες , στην απολογία του ο 22χρονος θα ισχυριστεί μέσω του δικηγόρου του, ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ότι έφτασε στο φόνο μετά από παραισθήσεις που είχε  με δαιμόνια, τα οποία περιγράφει σαν μαύρες σκιές που τον καταδιώκουν και τον προέτρεψαν να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα.

Στην απολογία του επίσης θα ισχυριστεί ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα από μικρή ηλικία, καθώς από 4 ετών, ο πατέρας του το έβαζε στο ψυχιατρείο. Το ερώτημα  εδώ είναι γιατί έβγαινε και σε αυτό οφείλουν απαντήσεις και η οικογένεια του, αλλά και οι γιατροί που τον εξέτασαν.

Όπως θα υποστηρίξει ο 22χρονος από ηλικία 14 ετών , "σνίφαρε" βενζίνη και κάπνιζε χασίς , ενώ θα υποστηρίξει ότι συνέχισε με  τη χρήση και άλλων ναρκωτικών. Αυτή η εξάρτηση του, του προκάλεσε παράλυση για ένα χρόνο και απώλεια βάρους, καθώς έφτασε ακόμα και 25 κιλά.

Επίσης κατά την απολογία θα κάνει λόγο για συνεχείς παραισθήσεις που τον έκαναν επικίνδυνο ακόμα και για τους δικούς του ανθρώπους, ενώ όπως θα πει ακόμα και σήμερα  αντιμετωπίζει πρόβλημα στον βηματισμό του και ότι ι κατάφερε να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα, γιατί αυτή κοιμόταν και δεν πρόβαλε αντίσταση,  καθώς δεν διαθέτει σωματική δύναμη.

Ο δικηγόρος του Φαήλος Κρανιδιώτης, αναμένεται να ζητήσει με υπόμνημα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη του, προκείμενου να αποδειχθεί ότι είναι ψυχασθενής και επικίνδυνος και να κλειστεί σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με την δικογραφία ο σατανιστής της Γλυφάδας, χρησιμοποιούσε  το διαδίκτυο και δραστηριοποιούνταν σε συζητήσεις μέσω του προφίλ του στο Facebook, λέγοντας ότι επιθυμεί να γίνει μέλος σατανιστών και μασόνων. Σε μια από αυτές τις διαδυκτιακές του συζητήσεις ομολόγησε το φόνο της άστεγης ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα. Αυτός ο συνομιλήτής του, ήταν που τον κατέδωσε στην αστυνομία. 

SHARE:

24Media Network