Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στον Βοτανικό – Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο πριν διαφύγει από τη χώρα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στον Βοτανικό – Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο πριν διαφύγει από τη χώρα
Eurokinissi

Αφγανοί ήταν δράστης και θύμα και η μεταξύ τους διαφορές είχαν να κάνουν με ναρκωτικά αλλά και με μία ανήλικη ομοεθνή τους, με την οποία είχε συνάψει ερωτική σχέση παλιότερα το επίσης ανήλικο θύμα και ο 24χρονος δράστης.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής η ανθρωποκτονία που έγινε σε δρομάκι πίσω από την δομή φιλοξενίας μεταναστών, στον Βοτανικό.

Το θύμα βρέθηκε στις 12 Αυγούστου σε αποσύνθεση καθώς ήταν τέσσερις ημέρες νεκρός και εκτεθειμένος σε υψηλές θερμοκρασίες, έχοντας τραύματα από μαχαίρι. Από την έρευνα προέκυψε πως ήταν ένας 17χρονος από το Αφγανιστάν και σύντομα οι Αρχές κατέληξαν και στην ταυτότητα του δράστη, που είναι ένας 24χρονος ομοεθνής του.

Οι αστυνομικοί έμαθαν σύντομα πως ο δράστης σχεδίαζε την διαφυγή του από την χώρα και τον εντόπισαν σήμερα το απόγευμα στην Βόρεια Ελλάδα, με γκρουπ μεταναστών κοντά στα σύνορα με την Βόρεια Μακεδονία, όπου και τον συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, δράστης και θύμα είχαν διαφορές για ναρκωτικά αλλά και για μία 14χρονη ομοεθνή τους, με την οποία το θύμα είχε παλιότερα ερωτική σχέση και πλέον μαζί της είχε σχέση ο δράστης. Ο 24χρονος γνώριζε καλά την περιοχή γύρω από την δομή, αφού παλιότερα ζούσε εκεί και πλέον ζούσε στην περιοχή του κέντρου, όπως και το θύμα με την οικογένειά του.

Συναντήθηκαν αργά το βράδυ στις 8 Αυγούστου, περπάτησαν μέχρι το σημείο μαζί με πρόφαση του δράστη να συζητήσουν και όταν έφτασαν στο ερημικό δρομάκι, τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα