Συνελήφθη μικροπωλητής έξω από την ΑΣΟΕΕ για παραεμπόριο

Το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών EUROKINISSI

Κατασχέθηκαν 621 είδη οικιακής χρήσεως, 723 βραχιόλια, 836 απομιμήσεις κοσμημάτων (φο μπιζού) και 21 ζεύγη γυαλιών οράσεως

Συνελήφθη εξωτερικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας, ένας 57χρονος από Μπαγκλαντές, για διακίνηση προϊόντων παρεμπορίου.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίσθηκε ο δράστης εξωτερικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση προϊόντα παρεμπορίου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.201 προϊόντα παρεμπορίου εκ των οποίων 621 είδη οικιακής χρήσεως, 723 βραχιόλια χειρός, 836 απομιμήσεις κοσμημάτων (φο μπιζού) και 21 ζεύγη γυαλιών οράσεως.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, για παράβαση του Νόμου περί άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: