Συνελήφθησαν διαρρήκτες που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στην Πεύκη

Συνελήφθησαν διαρρήκτες που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στην Πεύκη
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ (φωτογραφία αρχείου) Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το όχημα των διαρρηκτών και αφού κρίθηκαν ύποπτοι, σε γενόμενο έλεγχο που τους έγινε, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα τα κοσμήματα που λίγο πριν είχαν αφαιρέσει από το σπίτι ηλικιωμένης στην Πεύκη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τέσσερις διαρρήκτες ηλικίας 31, 24, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, που το απόγευμα της Παρασκευής είχαν διαρρήξει το ισόγειο διαμέρισμα μίας 74χρονης στην Πεύκη.

Οι δράστες είχαν καταφέρει να εισέλθουν στο εσωτερικό της οικίας απ’ όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα και αμέσως μετά επιβιβάστηκαν και οι τέσσερις δράστες σε ένα αυτοκίνητο και διέφυγαν από το σημείο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν την περιοχή εντόπισαν το ύποπτο όχημα στην Λ. Ηρακλείου στο ύψος της Αττικής Οδού και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα τα κλεμμένα κοσμήματα, κάτω από την θέση του συνοδηγού και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη των δραστών, για τους οποίους η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια, για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα