“Τοξοβόλος”: Βρέθηκε νέα γιάφκα στα Σεπόλια

“Τοξοβόλος”: Βρέθηκε νέα γιάφκα στα Σεπόλια
Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στα Σεπόλια την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 Eurokinissi

Κρησφύγετο της ομάδας του "Τοξοβόλου του Συντάγματος" εντοπίστηκε στα Σεπόλια. Το νοίκιαζε από τον περασμένο Οκτώβριο η Κ. Αθανασοπούλου. Σε εξέλιξη οι έρευνες

Στα Σεπόλια εντοπίστηκε νέα γιάφκα του «τοξοβόλου» του Συντάγματος και των συνεργών του. Συγκεκριμένα, το διαμέρισμα εντοπίστηκε επί της οδού Οιδίποδος 35, στα Σεπόλια και όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής έρευνα το είχε μισθώσει από τον Οκτώβριο του 2019 η συνεργός της Πόλα Ρούπα με τα στοιχεία της πλαστής της ταυτότητας.

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στα Σεπόλια την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 Eurokinissi

Ανάμεσα σε άλλα βρέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής που έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ενδελεχή ανάλυση και πλήθος κλειδιών που μένει να διαπιστωθεί πόσους χώρους ακόμα άνοιγαν.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει βρεθεί ακόμη μία γιάφκα που είχε νοικιάσει η κοπέλα του τοξοβόλου στον Άγιο Νικόλαο, στα Πατήσια, όπου μεταξύ άλλων είχε βρεθεί drone το οποίο ενδεχομένως χρησιμοποιούσαν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης για κατόπτευση χώρων.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων που αφορούν στη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) των:

α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

β) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και

γ) ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας – Ευδοξίας του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α,

ανακοινώνεται ότι από μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2020) διενεργείται νομότυπη έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα, χρησιμοποιώντας τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας (ΛΑΜΠΙΡΗ Ζωή του Πέτρου), από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πλήθος κλειδιών και φορητός ασύρματος. Η έρευνα συνεχίζεται».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα