Τρελή καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών στην Δυτική Αττική

Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Για πολλοστή φορά ήρθαν αντιμέτωποι αστυνομικοί με συμμορίες Ρομά που λυμαίνονται την περιοχή της Δυτικής Αττικής, ευτυχώς δίχως να υπάρξουν θύματα

Μία τρελή καταδίωξη που κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισών μεταξύ κακοκοιών Ρομά και αστυνομικών στην Δυτική Αττική.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10 το βράδυ όταν πλήρωμα της Άμεσης Δράσης έκανε σήμα σε Ρομά που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που απασχολούσε τις Αρχές, για να σταματήσουν, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Άνω Λιόσια. Εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση τον Ασπρόπυργο.

Οι αστυνομικοί κατεδίωξαν τους ύποπτους μέχρι που έφτασαν στον καταυλισμό των Ρομά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Εκεί με το που είδαν το περιπολικό να πλησιάζει οι υπόλοιποι Ρομά, κάποιοι από αυτούς πήραν καραμπίνες στα χέρια και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να απαντήσουν με βολές σε κενό τομέα για εκφοβισμό... και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.

SHARE: