Εισβολή του ‘Ρουβίκωνα’ σε εταιρία διαχείρισης κοινοχρήστων

Εισβολή του ‘Ρουβίκωνα’ σε εταιρία διαχείρισης κοινοχρήστων
Καταστροφές στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, όπου νωρίς το πρωΐ μέλη ομάδας αναρχικών προξένησαν σοβαρές ζημιές στα γραφεία, στον 7ο όροφο. Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα η ομάδα "Ρουβίκωνας" ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Τα μέλη του της αντιεξουσιαστικής ομάδας πέταξαν φέιγ βολάν και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές. Ποιο λόγο αναφέρουν για την επίθεση κείμενο που ανέβασαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου (vid)

Περίπου δεκαπέντε μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν το μεσημέρι στα γραφεία εταιρείας είσπραξης κοινοχρήστων, στην οδό Ψαρρών, στην Ομόνοια και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές. Στη συνέχεια πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν.

Σε κείμενο που ανήρτησαν αργότερα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «βγήκε στο σφυρί το μοναδικό σπίτι εξαμελούς οικογένειας για χρέος 3.870 ευρώ προς την εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων», στην οποία επιτέθηκαν.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: Αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα