Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου με μεγάλη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ), την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, διοργανώνοντας μεγάλη εκδήλωση, σε ανάμνηση της ημερομηνίας γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν. Η εκδήλωση του Ε.Ε.Σ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. θα γίνει απονομή της Ανώτερης Τιμητικής Διάκρισης του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, στην κα Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.

Παράλληλα, θα τιμηθούν Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύπλευρη ανθρωπιστική τους προσφορά προς την Ελληνική κοινωνία. Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου Μεγάρου θα υπάρχει μεγάλη έκθεση οχημάτων και εξοπλισμού του Ε.Ε.Σ., όπου το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά τους «Ήρωες της διπλανής πόρτας» και να ενημερωθεί αναλυτικά για το έργο τους.

Στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των Αρχών και των Δημοσίων Φορέων της χώρας, καθώς και εθελοντές του Ε.Ε.Σ. από όλη την Ελλάδα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος, κα Ελένη Χρονά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα