Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Μόρια

Λέσβος - Επεισόδια και ένταση στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια (EUROKINISSI / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Λέσβος - Επεισόδια και ένταση στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια (EUROKINISSI / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό στη Μόρια - Εξετάζονται οι οικίσκοι και οι σκηνές στην περιοχή όπου σημειώθηκαν επεισόδια

Επιχείρηση της Αστυνομίας λαμβάνει χώρα, από το πρωί της Πέμπτης, μέσα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Η επιχείρηση εστιάζεται ιδιαίτερα στην περιοχή όπου διαδραματίσθηκαν τα προχθεσινά επεισόδια, δηλαδή στο τμήμα του καταυλισμού όπου διαμένουν ομάδες ανδρών μεταναστών. Εξετάζεται η υποβολή αιτημάτων ασύλου, καθώς και οι οικίσκοι και οι σκηνές όπου διαμένουν για τυχόν παραβατική δραστηριότητα.

ADVERTISING

Σταμάτησαν οι εργασίες μεταφοράς και εγκατάστασης των οικίσκων στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ

Σταμάτησαν οι εργασίες μεταφοράς και εγκατάστασης των οικίσκων στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Όπως έγινε γνωστό, ιδιοκτήτης κτήματος στην περιοχή υποστήριξε ότι παραβιάζεται η ιδιοκτησία του, κατά τις εργασίες μεταφοράς και συγκεκριμένα ότι τα οχήματα μεταφοράς των οικίσκων παραβιάζουν το όριο της ιδιοκτησίας του.

Δεδομένου αυτού και ενόψει της έκδοσης απόφασης επί του αιτήματος του δήμου Χίου για την προσωρινή διαταγή απαγόρευσης των εργασιών, αυτές σταμάτησαν.

Οι κάτοικοι του γειτονικού χωριού Χαλκειός έληξαν την κινητοποίησή τους, ενώ σταδιακά αποσύρονται και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μόρια: Ο υπερπληθυσμός του κέντρου 'ένοχος' για τα επεισόδια

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον δήμαρχο Λέσβου για την κατάσταση στη Μόρια

SHARE:

24Media Network