Έργα συντήρησης στο ΤΡΑΜ φέρνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έργα συντήρησης στο ΤΡΑΜ φέρνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Συρμός του Τραμ εν κινήσει Eurokinissi

Οι οδηγοί των οχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Έργα συντήρησης του Εναέριου Δικτύου Ηλεκτροδότησης Γραμμής του τράμ θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες και θα έχουν ως αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα συγκεκριμένα σημεία.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Π.Φαλήρου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, κατά τις ώρες 01.00΄έως 04.00΄, ως εξής:

Στη Λ.Ποσειδώνος (Τρίγωνο Αχιλλέως) στο ύψος της συμβολής της με την οδό Θησέως έως τη συμβολή της με την οδό Αίαντος, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 09 και 10.10.2018.

Στη Λ.Ποσειδώνος (Τρίγωνο Ελληνικού) 50μ. προ της συμβολής της έως 50μ. μετά τη συμβολή της, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 11 και 12.10.2018.

Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Αρδηττού στο ύψος της συμβολής της με τη Λ.Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λ.Β.Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 16 και 17.10.2018.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα