Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Κατηγορούνται και συγγενείς της

Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Κατηγορούνται και συγγενείς της
Κακοποίηση ανηλίκου iStock

Φρικιαστικά τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τη νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης. Η 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του ανθρώπου που τη βίασε ο οποίος, φέρεται να είναι συγγενής της.

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μάλιστα, ενός ανήλικου κοριτσιού, “βλέπει” το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Mega, η νέα υπόθεση αφορά 13χρονη κοπέλα από τη Λακωνία, η οποία έμεινε έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε -όπως καταγγέλλει- το παιδί του βιαστή της σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Η υπόθεση κινητοποίησε τις Αρχές καθώς, μετά την κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

Το δράμα του ανήλικου κοριτσιού ωστόσο, δεν φαίνεται να περιορίζεται εκεί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος, όπως υποστηρίζει η ανήλικη τη βίαζε και μάλιστα, φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές, ωστόσο για άλλο αδίκημα.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, επίσης τη βίαζε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα