Φρίκη στην Κρήτη: Ξυλοκοπούσε άγρια την γυναίκα του για 8 χρόνια – Ακόμα και όταν ήταν έγκυος

Φρίκη στην Κρήτη: Ξυλοκοπούσε άγρια την γυναίκα του για 8 χρόνια – Ακόμα και όταν ήταν έγκυος
Περιπολικό έξω από Αστυνομικό Τμήμα (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ανατριαχιαστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη, με θύμα μητέρα τεσσάρων παιδιών. Όσα αποκάλυψε η γυναίκα στις αρχές.

Μία ανατριχιαστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες, όταν μία γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τα όσα φρικιαστικά βίωνε δίπλα στον σύζυγό της.

Όπως αποκάλυψε το Σάββατο (23/05) η τηλεόραση της “Κρήτη TV“, πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα, από την περιοχή της δυτικής Κρήτης, που προ δεκαετίας παντρεύτηκε τον σύζυγό της και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

Η ίδια, έπειτα από προτροπή των γονιών της, κατήγγειλε τα όσα βίωνε στις αρχές, ενώ την περασμένη Πέμπτη συνελήφθη ο σύζυγός της.

Ο ίδιος επρόκειτο να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη το Σάββατο (23/05), ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης μέχρι να διεξαχθεί ψυχιατρική εξέταση, ενώ του επέβαλε να μην πλησιάζει το θύμα από απόσταση μικρότερη των τριάντα μέτρων.

Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις της

Όπως αναφέρει το Cretapost.gr, ανατριχιαστικές είναι οι καταθέσεις της γυναίκας για τα όσα βίωνε δίπλα στον σύζυγό της. Όπως ανέφερε η βίαιη συμπεριφορά του ξεκίνησε το 2012 κι ενώ είχαν ήδη ένα παιδί. Έκτοτε την ξυλοκοπούσε άγρια, είτε χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο, είτε την χτυπούσε με μία μαγκούρα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά τα βασανιστήρια την εξανάγκαζε να προχωρήσουν και σε σεξουαλική επαφή. Αυτές οι επιθέσεις δεν σταμάτησαν ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε χρειαστεί να μεταφερθεί σε Κέντρο Υγείας.

Η ίδια περιέγραψε στις αρχές όλες τις φρικαλεότητες που έζησε δίπλα στον άντρα της. Μεταξύ αυτών και ένα περιστατικό στο οποίο εκείνη ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγός της την έβγαλε έξω από το σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Έξω έκανε πολύ κρύο κι όταν εκείνη του ζήτησε ένα μπουφάν για να μην κρυώνει εκείνος της είπε να πάρει το κάλυμμα του αυτοκινήτου για να σκεπαστεί.

Βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά από προτροπή των γονιών της

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών άντεξε κάποια χρόνια στη σιωπή, ωστόσο, στη συνέχεια βρήκε τη δύναμη και εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στους γονείς της.

Μάλιστα, οι γονείς της ήταν που κατήγγειλαν αρχικά το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα των Χανίων, έπειτα από ένα ακόμα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας κι έπεισαν και την ίδια να μιλήσει στις αρχές.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version