Γυαλιά - καρφιά έκαναν Ρομά αίθουσα Εφετείου

Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Έσπασαν καρέκλες, έδρανα και παράθυρα στο άκουσμα καταδικαστικής απόφασης για ομόφυλούς τους -Έγινε επέμβαση από την Αστυνομία και πραγματοποιήθηκαν 14 προσαγωγές

Γυαλιά-καρφιά έκαναν Ρομά αίθουσα του Εφετείου Αθηνών μετά το άκουσμα καταδικαστικής απόφασης για ομόφυλούς τους που ήταν υπόδικοι και είχαν οδηγηθεί στο Εφετείο για να δικαστούν.

Ο όχλος των Ρομά, κυρίως συγγενείς τους, που βρισκόταν εντός της αίθουσας, αμέσως ξέσπασε στα αντικείμενα του χώρου, κυριολεκτικά διαλύοντας καρέκλες, έδρανα και παράθυρα.

Στο σημείο κλήθηκε και επενέβη αστυνομική δύναμη και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 14 προσαγωγές, ενώ από το επεισόδιο κανείς δικαστικός δεν τραυματίστηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: