Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού πριν λίγες μέρες

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού πριν λίγες μέρες
Το σημείο του εγκλήματος INTIME NEWS

Την επιμέλεια του παιδιού διεκδικούσαν τόσο η 31χρονη, όσο και ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα και πατέρας του βρέφους. Πριν λίγες μόλις μέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια.

Στα Δικαστήρια Καβάλας για την επιμέλεια του παιδιού φέρεται να βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (27/9) η 31χρονη και ο 54χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας αυτής και του βρέφους τους.

Το ζευγάρι φέρεται να ζούσε μαζί για τέσσερα χρόνια, ενώ την απόφαση να χωρίσουν είχε πάρει η 31χρονη τον Ιούλιο και από τότε ζούσαν χωριστά, σύμφωνα με το proininews.gr.

Η δολοφονημένη γυναίκα είχε αποφασίσει να πάρει το παιδί και να πάει στην Γερμανία, για να δρομολογήσει κάποιες εκκρεμότητες καθώς είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 31χρονη είχε σκοπό να γυρίσει πίσω στη Λεκάνη Καβάλας και να μείνει μόνιμα με τον γιο της, ενώ είχε νοικιάσει δικό της διαμέρισμα.

Παρούσα στα δικαστήρια ήταν και η μητέρα της 31χρονης, που είχε έρθει στην Ελλάδα για αυτόν τον λόγο, και έφυγε χθες για τη Γερμανία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version