Πανούσης: Η ΕΛ.ΑΣ θα διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και τη δημοκρατική έκφραση των ψηφοφόρων

Πανούσης: Η ΕΛ.ΑΣ θα διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και τη δημοκρατική έκφραση των ψηφοφόρων
NIKOS LIBERTAS/SOOC

Σημαντικός ο ρόλος της Αστυνομίας τις ημέρες αυτές, έως το δημοψήφισμα της Κυριακής, με αυξημένη επιτήρηση στα σημεία που συνωστίζεται κόσμος, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης

Στον ρόλο της Αστυνομίας τις ημέρες αυτές, έως το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, αναφέρεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, σε δήλωση που έκανε πριν απο λίγο, καθησυχάζοντας τους πολίτες.

"Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός για λάθη του παρελθόντος, η Ελληνική Αστυνομία θα σταθεί στο πλάι του, θα τον υπηρετεί και θα τον προστατεύει, με μόνο στόχο την κοινωνική ειρήνη και τη δημοκρατική έκφραση των ψηφοφόρων σε συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας. Χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα, εμπιστοσύνη στους θεσμούς της Δημοκρατίας και πίστη στο μέλλον της πατρίδας" αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Πανούσης.

Σημειώνεται ότι από προχθές που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό η διενέργεια δημοψηφίσματος, υπάρχει αυξημένη επιτήρηση στα σημεία που συνωστίζεται κόσμος, ενώ σε ετοιμότητα θα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής σε πολίτες, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE: