Ήπειρος: Εικόνες καταστροφής από το μπουρίνι που “χτύπησε” τα παράλια

Ήπειρος: Εικόνες καταστροφής από το μπουρίνι που “χτύπησε” τα παράλια
Κεραυνός στον ουρανό Eurokinissi

Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία στο έλεος της κακοκαιρίας. Πτώσεις δέντρων και σοβαρές υλικές ζημιές. Προβλήματα και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Μεγάλες ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία που “χτύπησε” νωρίτερα και συνεχίζει να σαρώνει το μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το epiruspost.gr, τα περισσότερα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας, όπου σημειώθηκε ανεμοστρόβιλος, με τον δήμαρχο της περιοχής, Νίκο Γεωργάκο να κάνει λόγο για πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν χάος κυρίως στην παραλιακή ζώνη.

Κακοκαιρία έπληξε την Πρέβεζα AtPreveza

Κακοκαιρία έπληξε την Πρέβεζα AtPreveza

Για αρκετή ώρα έκλεισε η Εθνική Οδός Πρέβεζας Ιωαννίνων από πτώσεις δέντρων, ενώ από τις πτώσεις προκλήθηκαν ζημιές και στο δίκτυο της ΔΕΗ. Ζημιές προκλήθηκαν από την σφοδρότητα της καταιγίδας και στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Στα Ιωάννινα τα περισσότερα προβλήματα προέκυψαν από πτώσεις δέντρων με την Πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός για την απομάκρυνσής του, ενώ η κακοκαιρία δεν άργησε να “χτυπήσει” και την Άρτα, με το μπουρίνι να προκαλεί σε αρκετές περιοχές προβλήματα με πτώσεις δέντρων και ολιγόλεπτα κλεισίματα δρόμων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα