Πρέβεζα: Ισχυρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την παραλιακή

Πρέβεζα: Ισχυρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την παραλιακή

Τεράστιες υλικές καταστροφές στην Πρέβεζα από ανεμοστρόβιλο που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Δείτε το βίντεο (Vid)

Μεγάλα προβλήματα άφησε στο πέρασμά του ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε το πρωί από την παραλιακή οδό της Πρέβεζας.

Δέντρα ξεριζώθηκαν στην κυριολεξία, μεγάλα κλαδιά έσπασαν, πινακίδες καταστράφηκαν.

Σε πολλά σημεία μεγάλα δέντρα έπεσαν στην μέση του δρόμου ενώ σε μια περίπτωση ολόκληρο δέντρο ήρθε από το πουθενά και βρέθηκε στην μέση της εθνικής οδού.

Ο ανεμοστρόβιλος που βγήκε από την θάλασσα και σάρωσε στην κυριολεξία πολλά θερμοκήπια προκαλώντας καταστροφές, "χτύπησε" την περιοχή της βιομηχανικής ζώνης στην Πρέβεζα.

Συνεργεία του δήμου βρέθηκαν στα σημεία των καταστροφών και επιδόθηκαν σε μια μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καθαρίσουν τους δρόμους αφού συνεχώς προέκυπταν και νέα περιστατικά.

Συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που δημιουργήθηκαν σε κολόνες του ρεύματος ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ζημιά έπαθε και το δίκτυο του ΟΤΕ.

Η πυροσβεστική επενέβη σε συνολικά 6 περιστατικά, κοπές δέντρων, άντληση υδάτων και σε ένα περιστατικό απεγκλωβισμού από ασανσέρ μιας και υπήρχαν διακοπές ρεύματος.

Η κακοκαιρία που έπληξε την Πρέβεζα είναι η δεύτερη το τελευταίο διάστημα με σοβαρές ζημιές αφού πριν λίγες εβδομάδες ένας ανεμοστρόβιλος δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στο αισθητικό δάσος στο Μονολίθι, και σε θερμοκήπια.

Πηγή: Pamepreveza.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ισχυρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την παραλιακή

SHARE:

24Media Network