Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό λόγω τροχαίων

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό λόγω τροχαίων
Κίνηση στην Αττική Οδό eurokinissi

Ακινητοποιημένα παραμένουν τα οχήματα σε σημεία της Αττικής Οδού και της λεωφόρου Κηφισίας μετά από τροχαία ατυχήματα. Που εντοπίζονται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5), με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη δημιουργώντας συμφόρηση σε πολλά σημεία.

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίζονται στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού αλλά και σε εξόδους της Αττικής Οδού λόγω τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος του κόμβου Λυκόβρυσης, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα. Ως αποτέλεσμα, μποτιλιαρισμένη είναι η Αττική Οδός στις εξόδους για Λαμία, τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όσο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα με μεγάλες καθυστερήσεις να σημειώνονται από Φιλαδέλφεια προς Λυκόβρυση. Σύμφωνα με την Τροχαία από τη σύγκρουση προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος Τρεις Γέφυρες, κατά το οποίο συγκρούστηκαν δύο επιβατικά αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με την Τροχαία, ο μοτοκυκλετιστής έχει τραυματιστεί.

Σημαντικές καθυστερήσεις εντοπίζονται και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Golden Hall, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος του Χίλτον καθώς επίσης και στους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα