Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός, προβλήματα στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός, προβλήματα στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους eurokinissi

Καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης. Που εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Αυξημένη είναι για μία ακόμη ημέρα η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη λεωφόρο Κηφισίας κίνηση εντοπίζεται σε Ψυχικό, Χαλάνδρι και Μαρούσι, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης σε Κατεχάκη και Μεσογείων και στην Ποσειδώνος. Προβλήματα εντοπίζονται και στην Αττική Οδό και την περιφερειακή Υμηττού.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα της ανόδου, από τον Νέο Κόσμο μέχρι το ύψος του Ζαππείου, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην οδό Σταδίου, τη λεωφόρο βασ. Κωνσταντίνου και τη βασ. Σοφίας.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης σε πολλούς δρόμους του Παγκρατίου και της Καισαριανής, κυρίως στην Εθνικής Αντιστάσεως.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα