Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” το κέντρο, προβλήματα στον Κηφισό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” το κέντρο, προβλήματα στον Κηφισό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Eurokinissi

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στον Κηφισό. Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα.

Με μεγάλες καθυστερήσεις διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, με την τροχαία να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα διεξαχθεί στο Σύνταγμα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην Παναγή Τσαλδάρη, που συνεχίζονται και στη Σταδίου, ενώ στο “κόκκινο” είναι και η Πανεπιστημίου, στο ύψος της Ομόνοιας.

Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στο ρεύμα της ανόδου της Αχιλλέως, ενώ μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί τόσο στη λεωφόρο Αμαλίας, όσο και στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα της καθόδου.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην κάθοδο της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα της ανόδου.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στον Κηφισό, στο ρεύμα της καθόδου, από το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία και στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ στο “κόκκινο” είναι και η κάθοδος της λεωφόρου Αλίμου-Κατεχάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα