Κολωνός: Ενώπιον του Ανακριτή απολογούνται σήμερα οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι

Κολωνός: Ενώπιον του Ανακριτή απολογούνται σήμερα οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι
Συγκέντρωση έξω από το κατάστημα του Ηλία Μίχου ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Απολογούνται σήμερα οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες.

Ανοίγει σήμερα, Τρίτη (6/6), ο δεύτερος κύκλος κύριας διερεύνησης της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, με τις απολογίες των οκτώ νέων κατηγορούμενων που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα των δικαστικών Αρχών.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στο ανακριτικό γραφείο για τις απολογίες τους μετά από προθεσμία που έλαβαν, αντιμέτωποι κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της πορνογραφίας.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας και γιος και έξι αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από πρόσφατη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη .

Το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές μετά την τελευταία κατάθεση του παιδιού, πλέον συμπεριλαμβάνεται σε δεύτερη δικογραφία που άνοιξε για την φρικιαστική υπόθεση.

Η πρώτη δικογραφία στην οποία μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι ο θεωρούμενος ως πρωταγωνιστής της μαστροπείας και άγριας σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, Ηλίας Μίχος αλλά και η μητέρα του παιδιού, έκλεισε ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την παραπομπή ή μη των συνολικά 22 εμπλεκόμενων, καθώς στενεύουν τα όρια για το ανώτατο όριο των 18 μηνών της προφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οκτώ κατηγορούμενοι που θα βρεθούν σήμερα ενώπιον του Ανακριτή, αρνούνται τις κατηγορίες.

Η διαδικασία αναμένεται να είναι πολύωρη και με το τέλος της Ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το θέμα της προφυλάκισης ή μη ενός εκάστου κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα