Κορονοϊος: Μακραίνει ο κατάλογος των Θυμάτων στην Ελλάδα – Στους 13 οι νεκροί

Κορονοϊος: Μακραίνει ο κατάλογος των Θυμάτων στην Ελλάδα – Στους 13 οι νεκροί
ΕΚΑΒ Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες 2 άντρες μεγάλης ηλικίας και μια γυναίκα 94 ετών έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό. Στους 13 το σύνολο των νεκρών.

Άλλοι 3 νέοι θάνατοι προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες στον κατάλογο των θυμάτων του κορονοϊού. Πρόκειται για δύο άντρες και μία γυναίκα, όλοι από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 87χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, μία 94χρονη γυναίκα στην Παμμακάριστο και έναν 69χρονο που ήταν στο Αττικόν.

Πλέον η λίστα των θανάτων από κορονοϊό στη χώρα αυξάνεται με 13 άτομα. Ο δε μέσος όρος ηλικίας των ατόμων ξεπερνά τα 70 χρόνια.

Επιβεβαιώνεται ακόμη ότι ο ιός “χτυπά” μεγάλες ηλικίες και άτομα με ήδη επιβαρυμένη υγεία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ενημέρωση της Παρασκευής από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 31 και συνολικά στη χώρα έχουμε 495.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο 3 άνθρωποι, ενώ μέχρι την απογευματινή ενημέρωση γνωρίζαμε μόνο 2. Όμως υπήρξε και ένα ακόμη θάνατος ενός ακόμη άνδρα στην Αθήνα και μίας ακόμη γυναίκας 93 ετών αργότερα. Συνολικά έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή της επιδημίας 10 άτομα, 9 άνδρες και μία γυναίκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα