ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Όλα τα νέα και οι εξελίξεις για τον Κορονοϊό ( COVID-19 ). Μάθετε τα πάντα για την πανδημία του Κορονοϊού, πως μεταδίδεται, τα συμπώματα του κορονοϊού και τα νοσοκομεία αναφοράς από τον ΕΟΔΥ. Ο COVID-19 προσβάλλει διαφορετικά άτομα με διαφορετικούς τρόπους. Τα περισσότερα μολυσμένα άτομα εμφανίζουν ήπια έως μέτρια συμπτώματα και αναρρώνουν χωρίς να χρειάζεται να νοσηλευτούν. Πιο συχνά συμπτώματα: πυρετός ξηρός βήχας κούραση Πιο σπάνια συμπτώματα: πόνοι πονόλαιμος διάρροια επιπεφυκίτιδα πονοκέφαλος απώλεια γεύσης ή όσφρησης δερματικό εξάνθημα ή αποχρωματισμός στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών

ΣΤΑΣΥ: Εκστρατεία ενημέρωσης για την υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΣΤΑΣΥ: Εκστρατεία ενημέρωσης για την υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Νέα ενημερωτική καμπάνια που εστιάζει στην υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας στα αστικά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ξεκίνησε στους σταθμούς, τις στάσεις και τους συρμούς των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Κόσμος στην Αθήνα

Σαρηγιάννης: Κορύφωση με 24.000 κρούσματα στα μέσα Ιουλίου - Περαιτέρω αύξηση θανάτων τον Αύγουστο

Επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας εκτιμά ότι θα υπάρξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Την πίεση στα νοσοκομεία σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.

Τουρίστες στη Βενετία

Βενετία: Επιβάλλει εισιτήριο εισόδου και online κράτηση στους ημερήσιους επισκέπτες

Η πόλη με τον μεγαλύτερο αριθμό ημερήσιων ταξιδιωτών, επιβάλει εισιτήριο για την είσοδο στη Βενετία. Αντιμέτωποι με πρόστιμα έως και 300 ευρώ όσοι δε συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες.

Αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιταλία

Ιταλία: Σχεδόν ένα εκατομμύριο πολίτες θετικοί στον κορονοϊό

Οι κάτοικοι της Ιταλίας που σε αυτή τη φάση είναι θετικοί στον κορονοϊό ανέρχονται σε 929.000. Ξανανοίγουν πολλές πτέρυγες Covid των νοσοκομείων εν μέσω της συνέχους ανοδικής πορείας των κρουσμάτων.