Κρατείται ηλικιωμένη για την φωτιά στο Πικέρμι – Από εξάτμιση γεννήτριας η φωτιά

Κρατείται ηλικιωμένη για την φωτιά στο Πικέρμι – Από εξάτμιση γεννήτριας η φωτιά
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Στα χέρια των αντρών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού βρίσκεται μία 72χρονη που όπως δείχνει η έρευνα ευθύνεται για εμπρησμό από αμέλεια στο Κάτω Βακαλόπουλο - Η ηλικιωμένη φαίνεται να έβαλε μπροστά μία γεννήτρια και από την εξάτμισή της προκλήθηκε φωτιά σε ξηρά χόρτα και λόγω του αέρα επεκτάθηκε σύντομα στην περιοχή.

Κρατείται από τους άντρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μία ηλικιωμένη για την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το πρωί στην θέση Κάτω Βακαλόπουλο, μεταξύ Πικερμίου και Σπάτων.

Η 72χρονη, όπως προκύπτει από την έρευνα ευθύνεται για εμπρησμό από αμέλεια αφού φέρεται να έβαλε μπροστά μία γεννήτρια και από την εξάτμισή της να προκλήθηκε φωτιά σε ξηρά χόρτα και λόγω του αέρα η πυρκαγιά επεκτάθηκε σύντομα στην περιοχή.

Από την φωτιά που επεκτάθηκε σε έναν λόφο με πεύκα και χαμηλή βλάστηση ανάμεσα σε διάσπαρτες οικίες, ευτυχώς δεν σημειώθηκαν φθορές σε σπίτια ούτε κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση από κατοίκους, ενώ χρειάστηκε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική για να τεθεί σύντομα υπό έλεγχο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα