Κρήτη: Ποινικές διώξεις για τον ομαδικό βιασμό 21χρονης

Κρήτη: Ποινικές διώξεις για τον ομαδικό βιασμό 21χρονης
istockphoto

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο ένας απο τους κατηγορούμενους για τον βιασμό 21χρονης τουρίστριας. Αναζητείται ένας 19χρονος.

Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε το μεσημέρι  της Κυριακής (2/10) ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία 21χρονης ότι ήταν ένας από τους άνδρες που την βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και ένας 19χρονος ο οποίος επίσης καταγγέλθηκε ότι συμμετείχε στον βιασμό.

Η καταγγελία της 21χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας 21 ετών από την Σουηδία που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη, όλα έγιναν τα ξημε΄ρωματα του Σαββάτου .

Ενώ βρισκόταν για την νυχτερινή της διασκέδαση σε ένα μπαρ στο κέντρο των Χανίων, γνωρίστηκε με δύο Έλληνες 23 και 19 ετών.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και με το πρόσχημα ότι θα την μετέφεραν στο ξενοδοχείο της, την οδήγησαν σε ερημική παραλία στον Πλατανιά και την βίασαν ομαδικά, ενώ όταν ολοκλήρωσαν τις εγκληματικές τους πράξεις, της έκλεψαν την τσάντα της και τα προσωπικά της αντικείμενα και την παράτησαν σε άθλια κατάσταση.

Το θύμα όταν κατάφερε να συνέλθει ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από άμεσες ενέργειες της Ασφάλειας Χανίων, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, εντοπίστηκε πρώτα το βράδυ του Σαββάτου ο 23χρονος, ο οποίος και συνελήφθη και ο 19χρονος αναζητείται επίσης για να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα