Κρήτη: Το πρωί παπάς το βράδυ… γαμπρός που εξαπατούσε γυναίκες

Κρήτη: Το πρωί παπάς το βράδυ… γαμπρός που εξαπατούσε γυναίκες
Ιερέας -Φωτό αρχείου Eurokinissi

"Κεραυνοβολήθηκα όταν έμαθα ποιος είναι" - Γυναίκα θύμα του ιερέα, υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής στόχο έχει να υποψιάσει και να "ξυπνήσει" και άλλες γυναίκες.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για ιερέα στην Κρήτη που εξαπάτησε γυναίκα, μέσω γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης όπου και της συστήθηκε ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος,

«Κάποιοι εκμεταλλεύονται με τον πιο άσχημο τρόπο την ευάλωτη θέση στην οποία μπορεί να βρίσκεσαι είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα. Αυτό έπαθα και εγώ και μάλιστα από έναν άνθρωπο που είναι ιερέας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε αυτούς στους οποίους ανοίγουμε την καρδιά μας και τους εμπιστευόμαστε. Το σοκ ήταν πραγματικά μεγάλο όταν ανακάλυψα ποιος πραγματικά ήταν. Κεραυνοβολήθηκα όταν διαπίστωσα ότι πρόκειται για ιερέα και παντρεμένο» περιγράφει μεταξύ άλλων στο cretalive η καταγγέλλουσα.

Συναισθηματικά φορτισμένη υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής (για την οποία έχει σταλεί αναφορά-καταγγελία στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή όπως έγραψε το Cretalive) αποσκοπεί να υποψιάσει και να «ξυπνήσει» και άλλες γυναίκες που ενδεχομένως βιώνουν μία ανάλογη εμπειρία. Όπως είπε, εκείνος της συστήθηκε ως διαζευγμένος και δημοτικός υπάλληλος μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο, κατά την ίδια, διατηρούσε ψεύτικο προφίλ.

Όταν στην πορεία γνωρίστηκαν από κοντά και τον ρώτησε γιατί διατηρεί ψεύτικο προφίλ, εκείνος φέρεται να δικαιολογήθηκε ότι δεν ήθελε στην ηλικία που ήταν να δίνει δικαιώματα και να τον σχολιάζουν.

Το χρονικό

Αναλυτικότερα, ο ιερέας συστήθηκε στη γυναίκα μέσω social media, ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος, κέρδισε την εμπιστοσύνη της, την καρδιά της αλλά και την συμπάθεια των ανήλικων παιδιών της.

Στο πρόσωπο του η καταγγέλλουσα θεώρησε ότι είχε βρει το ταίρι που αναζητούσε, έναν άνθρωπο να μοιραστεί τις αγωνίες της, να την κατανοεί και να την στηρίζει. Είχε βγει από ένα άσχημο διαζύγιο και μία νύχτα αναγκάστηκε να πάρει τα ανήλικα παιδιά της και να φύγει. Με την στήριξη των γονιών της εγκαταστάθηκε σε άλλη περιοχή της Κρήτης για μια νέα αρχή. Όμως δεν άργησε, όπως καταγγέλλει, να καταλάβει ότι είχε πέσει θύμα απάτης με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Έπεσε από τα σύννεφα, όπως υποστηρίζει, όταν ανακάλυψε με την συνδρομή φίλων της ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει στο σπίτι της και αποκαλούσε «παιδιά του» τα παιδιά της, την είχε κοροϊδέψει με αισχρό τρόπο. Κεραυνοβολήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ούτε διαζευγμένος είναι ούτε δημοτικός υπάλληλος αλλά παντρεμένος και ιερέας!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλονται, η γυναίκα υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή τής ζήτησε χρήματα, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη και θα της εξηγούσε με την πρώτη ευκαιρία τι ακριβώς συμβαίνει. Σαφή εξήγηση δεν έδωσε ποτέ, όπως αναφέρεται. Λίγους μήνες μετά, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Ο σύντροφος της την αιφνιδίασε και με παρακλητικό ύφος ζήτησε κάποια επιπλέον χρήματα. Μετά από αυτό χάθηκε κάθε ίχνος του και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει τον «ντετέκτιβ» για να βρει την άκρη του νήματος, όπως καταγγέλλει.

Η σχετική καταγγελία-αναφορά εστάλη με δικαστικό κλητήρα στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή προκειμένου να κινήσει διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ιερέα, ο οποίος θα πρέπει να κληθεί ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του αποδίδονται.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα