Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος κτηνοτρόφος

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος κτηνοτρόφος

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση του 61χρονου κτηνοτρόφου που ήταν αγνοούμενος από την Δευτέρα καθώς βρέθηκε νεκρός.

Τραγικές είναι οι εξελίξεις από τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου στην περιοχή των Χανίων. Το μεσημέρι εντοπίστηκε η σορός άντρα στην όχθη του ποταμού ανάμεσα στις Βρύσες και την Γεωργιούπολη Χανίων, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Εμπρόσνερο που έγινε η παράσυρση και σε περιοχή που ταιριάζει με την ροή και την κατεύθυνση του ορμητικού χειμάρρου.

Η επιχείρηση ανάσυρσης βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο, κάτι που θα διαπιστωθεί βεβαίως με απόλυτη βεβαιότητα μόλις ταυτοποιηθεί η σορός από οικείους του αγνοούμενου.

Συγκεκριμένα, χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση από την σύζυγο του 61χρονου, πως στην προσπάθειά του να διασχίσει με το αυτοκίνητό του, χείμαρρο που είχε σχηματιστεί από την καταρρακτώδη βροχή, στον Αποκόρωνα Χανίων, στην περιοχή Εμπρόσνερο, το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση, από την Πυροσβεστική με πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ και δύτες, από την Αστυνομία και εθελοντές. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι το όχημα του αγνοούμενου λίγο πιο μακριά εντός της κοίτης που είχε σχηματίσει ο χείμαρρος όχι όμως και εκείνος, με αποτέλεσμα να συνεχιστούν οι έρευνες, οι οποίες κατέληξαν στις σημερινές εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα