Λέσβος: Στον εισαγγελέα κάτοικος για επίθεση σε άντρες των ΜΑΤ

Λέσβος: Στον εισαγγελέα κάτοικος για επίθεση σε άντρες των ΜΑΤ
Αστυνομικές δυνάμεις στη Λέσβο Eurokinissi

Στον εισαγγελέα παραπέμπεται κάτοικος της Λέσβου που φέρεται ότι συμμετείχε σε εισβολή σε δωμάτια ξενοδοχείου όπου διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ.

Ταυτοποιήθηκε χθες από την Αστυνομία και παραπέμπεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης κάτοικος της Λέσβου που φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση σε δωμάτια ξενοδοχείου όπου διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι είχαν έλθει στο νησί στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου. 

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν και κατά τη διάρκειά της καταστράφηκαν προσωπικά τους αντικείμενα τα οποία οι δράστες έκαψαν ή πέταξαν στη θάλασσα. 

Ας σημειωθεί ότι για το ίδιο θέμα έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου τρία άτομα και έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δυο. 

Στο σύνολό τους κατά περίπτωση κατηγορούνται για τις πράξεις της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης και της φθοράς ξένης περιουσίας. 

Τους συλληφθέντες με τη διαδικασία του αυτοφώρου το Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης τους έχει παραπέμψει να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο στις 11 του ερχόμενου Ιουνίου.   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version