Λέσβος: Τα news ήταν fake, ο ρατσισμός πραγματικός

Λέσβος: Τα news ήταν fake, ο ρατσισμός πραγματικός

Κτηνοτρόφος κατήγγειλε μετανάστες πως έκλεψαν και έσφαξαν αρνί από το κοπάδι. Εν τέλει η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άνδρες είχαν αγοράσει το σφάγιο από τον κρεοπώλη

Δημοσίευμα τοπικού μέσου, του lesvosnews.gr, μετέδιδε το Σαββατοκύριακο την καταγγελία κτηνοτρόφο πως μετανάστες έκλεψαν και έσφαξαν αρνί από το κοπάδι του. Μάλιστα, το δημοσίευμα παρουσίαζε και βίντεο στο οποίο οι άνθρωπο φαίνονταν να τεμαχίζουν το σφάγιο στη μέση αγροτικής περιοχής. Οπτικοακουστικό ντοκουμέντο που σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του.

Δείτε το βίντεο:

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για την καταγγελία που είχαμε του κτηνοτρόφου της Μόριας, με αποτέλεσμα οι δράστες να προσαχθούν στην ασφάλεια Μυτιλήνης. Εκεί, οι άνθρωποι υποστήριξαν πως είχαν αγοράσει το ζωντανό από τον κρεοπώλη της περιοχής. Πράγματι, μετά από έρευνα της αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί της και αποδείχτηκε πως ο κτηνοτρόφος κατασκεύασε την είδηση.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με το Lesvosnews, η αστυνομία κάλεσε τον καταγγέλλοντα, ο οποίος επανέλαβε όσα είχε αναφέρει και στο τοπικό μέσο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τρεις μετανάστες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα