Μαρούσι: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της 17χρονης

Μαρούσι: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της 17χρονης
Έγκλημα στο Μαρούσι INTIME NEWS

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της 17χρονης που φέρεται να σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι.

Την υπεράσπιση της 17χρονης που κατηγορείται ότι σκότωσε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας.

Η εν λόγω απόφαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του ποινικολόγου, πάρθηκε από τους γονείς της ανήλικης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ Μ.Χ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι γονείς της 17χρονης Μ.Χ. ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια την υπεράσπιση της 17χρονης κόρης τους, η οποία προ ολίγων ημερών υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες αφαίρεσε τη ζωή της 22χρονης φίλης της.

Όπως πάντα, τόσο ο κος Κούγιας, όσο και εμείς οι συνεργάτες του θα κάνουμε καθετί νόμιμο για να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη μέσα σε συνθήκες δίκαιης δίκης να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση για την εντολέα μας”.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη κατηγορείται για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ανήλικη το μόνο που φέρεται να είπε σε αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γονείς της 17χρονης, αναφέρεται πως η ανήλικη αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε διακόψει την αγωγή που λάμβανε το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα